Zidanica Rangus Romantik

Zidanica Rangus Romantik
Šentjernej, Drča, Dolenjska in Bela krajina
Zidanica Romantik se nahaja na Rangusovi posesti v idilični pokrajini nad samostanom Pleterje.
1 xod 67€
1 xod 80€
(N)45o 49' 6,86" (E)15o 22' 1,65"
Zidanica Romantik na Rangusovi posesti vam ponuja posebno doživetje. Nahaja se v idilični pokrajini nad Šentjernejsko dolino, sredi vinograda, ob robu gozda v območju tišine Kartuzije Pleterje in je idealno mesto za pare vseh starosti ki si želijo mir, sprostitev in romantiko. Spoznali boste, da lahko bivanje v zidanici nudi nadvse zanimivo, atraktivno in nepozabno obliko krajšega ali daljšega dopusta. Do Kartuzije Pleterje ter Kobilarne Hosta je le streljaj. V pol ure vožnje z avtom se že lahko kopate v Šmarjeških ali Čateških toplicah, si mimogrede ogledate Forma vivo v Kostanjevici, ali odigrate partijo golfa na Otočcu.

Možen najem v kombinaciji z veliko zidanico na posesti.
Povpraševanje v košarico
Ponudba
Osnovna ponudba:
plačilo s kreditno kartico
svoje parkirno mesto / garaža
domače živali
vrt za goste
soba za druženje
Dodatna ponudba:
/
Skupno število ležišč: 2
Skupno število pomožnih ležišč: 2
Aktivnosti  / Znamenitosti
/
Restavracije / zabava
/
Kulinarika
Informacije
/
Načini plačila: /
Tuji jeziki: /
Posebna ponudba
Nastanitve
Rangus Romantik 67€
V spodnjem prostoru zidanice je kuhinja z mizo in klopjo ter pečjo, ki sicer ogreva celoten objekt. V zgornjem nadstropju pa se nahaja predprostor, kopalnica (TWC) in bivalni prostor z dvema kavčema, spremenljivima v postelje (4 ležišča), TV in balkon.


Velika zidanica na Rangusovi posesti (110m2) 80€
V kleti Rangusove posesti je kuhinja (štedilnik, pečica, hladilnik, zamrzovalnik), jedilnica - 20 sedežev, dostop do pritličja je po zunanji strani, kjer je TWC, dodaten ločen WC, spalnica z zakonsko posteljo, soba z dvemi ležišči in soba s štirimi ležišči, TV, balkon, žar.

Cena za najem za 1-4 osebe od 80 EUR/noč
Cena za najem za 5-8 oseb od 140 EUR/noč


Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Spremeni nastavitve piškotkov.